Рецепти

Бързи рецепти за вечеря и обяд от Хоумфууд

Днес ще ви представим рецептата ни за пълнени домати с булгур, зеленчуци и кашкавал.

Необходими продукти за 4 порции:

8 броя средноголеми по-твърди домата

250 гр. булгур

2 броя сурови червени чушки

2 броя сурови зелени чушки

1 тиквичка

1 глава червен лук

150 гр. кашкавал

масло

зехтин

магданоз

прясна мащерка

сол

Пикантина

Издълбайте доматите и оставете вътрешността настрани.

Нарежете чушките, тиквички и лука на ситни кубчета и запържете в тиган със зехтина, маслото, солта и Пикантината.

Сварете булгура и добавете към зеленчуците заедно с вътрешността на домата и магданоза.

С получената смес напълнете доматите и настържете кашкавала отгоре.

Подредете в тава и печете на 180 градуса за 15 минути.

Сервирайте с гарнитура от салата по избор или млечен сос.