ЧЗВ

Какво е добре да знам за Homefood?

Когато започнахме да предлагаме услугата чрез сайта ни www.homefood.bg през 2010 г. бяхме едни от първите, които неспирно твърдяхме, вярвахме и работехме в името на клиента с качествени продукти, като доставяхме ястия на най-добрата цена и с високо качество. Днес е изключително модерно знайни и незнайни наши колеги да твърдят, че се зареждат ежедневно от доставчици и производители.

 

Ние разбира се можем да бъдем горди с нашите клиенти, защото те са нашето мерило за това дали държим на качеството, както при ястията, така и при облслужването. Имаме честта да сте наши клиенти и за това винаги ще се стараем да са задоволени вкусовите Ви желания.

Защо е желателно да давам обратна връзка за качеството на ястията и обслужването?

Най-важният ни „ветропоказател“ сте вие – нашите клиенти. Правим всичко възможно, за да сте доволни, така че оставаме на ваше разположение за всякакви коментари, които да подобрят услугите, които предлагаме. Разбираме че в днешно време човек е трудно да обръща внимание на всичко и всички, а когато не сте доволни е най-безболезнено да се обърнете към друг доставчик на нуждите ви, защото предполагате, че сме „поредните“, но ние обичаме работата си и знаем, че за да продължим да се развиваме е задължително да се вслушваме в думите ви. Това разбира се не означава, че ще се съгласяме безгласно. За нас е радващ факта, голям процент от клиенти ни са хора, с които можем да комуникираме.

Какво е работното време и в кои дни мога да поръчам?

– Понеделник до петък – от 11:30 до 21:00 (с час за последни поръчки до 20:00);
– Събота и неделя – почивни дни. *

*Изключение правят заявки за кетъринг от предходен ден.

Как да поръчам?

Най-удобно и бързо заявката си можете да направите през сайта ни (след като си направите регистрация, която отнема по-малко от 1 минута). Нужно е да изберете ястието или ястията, които искате да си поръчате днес.

Ако пък Ви е по-удобно по телефона, имате възможност да поръчате и по този начин.

Каква е минималната сума за поръчка?

Минималната сума за поръчка е 15 лева. Цената на доставка е 1,50 лева. За суми над 20 лева доставката е за наша сметка. Същестуват райони, до които доставяме при по-различни условия. За това можете да се информирате на телефон 0898 784 169.

Искам да поръчам извън обедното меню. Възможно ли е?

За да бъдем перфектни и за да Ви доставяме само най-доброто, Ви съветваме ако искате да поръчате готвени ястие извън обедното меню да го направите предварително, минимум 6 часа по-рано или от предния ден.

Мога ли да поръчвам за вечеря?

Вече и това е възможно. Заповядайте в раздела вечерно меню, където можете да разгледате предложенията ни от вечерното меню и да направите Вашата заявка.

За кой град доставяте?

Към момента правим доставки на територията на град София и по точно за следните квартали:

– Младост 1, 2, 3 и 4 – минимална сума за поръчка 15 лева, доставка 1,50;

– Бояна, Драгалевци, Симеоново, Манастирски ливади – минимална сума за поръчка 20 лева, доставка 2,00;

– Дружба, Дианабад – минимална сума за поръчка 20 лева, доставка 2,00;

Ако сте в близост до тези райони, но не е описан можете да се обадите на нашият телефон, за да получите допълнителна информация.